OPEN MODULES 2018-2019

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de invulling van ons nieuw lesprogramma voor 2018-2019. Inschrijvingen mogelijk vanaf midden mei 2018.

open houses

QUOTE

Ik leer er kijken naar letters, vormen, ruimte en lay-out. Ik leer er, meer dan het imiteren, creëren. Ik word daarbij niets opgedrongen, maar leer er wel om mijn eigen ideeën in vraag stellen. Zo leer ik bij elke cursus een stukje kalligrafieweg bewandelen, met vallen en opstaan.

– Jan Vandenhaute – Cursist open modules Brugge – België, Oudenaarde –

QUOTE

… In gezelschap van gelijk gestemde zielen, die graag een uitdaging aangaan,creatief met verf, letters, borstel of ieder ander materiaal uiting geven aan je gevoelens in creaties…

– Judith Cools – Cursist open modules Hoboken – België , Schelle –

QUOTE

Wat je niet zag, leer je hier zien…

– Marina Van Hauwaert – Cursist open modules Brugge – België, Oostkamp –

QUOTE

“Studenten begeleiden in een creatieve uitwisseling tussen beeld en letter, idee en cultuur. Erfgoed en traditioneel vakmanschap beschermen. Met open blik mogelijkheden aanbieden. Nooit vastroesten in patronen maar als stevige basis gebruiken voor nieuw onderzoek en ontwikkeling. Als docent ben je een vanzelfsprekend onderdeel van de constante beweging in het letterlandschap van het European Lettering Institute.”

– Carry Wouters – Docent en bestuurslid – België, Brasschaat –

QUOTE

… Ik bewonder de grondige kennis van de lesgeefster. Dan pas besef je dat je nog heel veel te leren hebt…

– Leona Six – Cursiste open modules Brasschaat – België, Kapellen –