INSCHRIJVEn
in vier simpele stappen.

HOE WERKT HET?
Je wordt gevraagd bij elke stap in te vullen of deze voor jou van toepassing is. Doe je dit niet, dan zal je niet naar de volgende stap kunnen en dus ook het formulier niet kunnen verzenden.

STAP 1: Vul je persoonlijke info in en klik op ‘volgende’. Graag laten we je weten dat we de privacy wetgeving respecteren. 

STAP 2: Dit is het formulier voor ELI intensive. Indien niet van toepassing, klik ‘Nee’. Indien wel van toepassing, klik ‘Ja’ en kies 1 of meerdere modules en geef je voorkeursdagen aan indien van toepassing. Klik op’ volgende’.

STAP 3: Nu ben je bij het ELI boost formulier aangekomen. Indien niet van toepassing, klik ‘Nee’. Indien wel van toepassing, klik ‘Ja’ en kies 1 of meerdere workshops. Klik op ‘volgende’.

STAP 4: Het ELI explore formulier is de laatste stap. Indien niet van toepassing, klik ‘Nee’. Indien wel van toepassing, klik ‘Ja’. Klik op ‘inschrijven’.

Je zal per kerende een automatische bevestigingsmail krijgen. Mocht dit niet zo zijn, laat het ons zo spoedig mogelijk weten.

Hopelijk tot binnenkort!