Manuele & digitale tools

VOOR WIE IS DEZE MODULE BEDOELD?
Ben je op zoek naar aanvullende kennis over materialen en manuele technieken alsook over de software mogelijkheden om je ontwerpen het juiste effect te geven? Dan kan het volgen van deze module een mogelijke oplossing zijn. Let wel: dit is een 2-jaarlijks programma.

WAT KAN JE LEREN?
Er is een grotere connectie tussen manuele en digitale technieken dan men op het eerste gezicht zou denken. Om dit inzicht te verwerven delen we de dag op in 2 delen: een halve dag digitaal werk wordt afgewisseld met een halve dag manueel werk. Tijdens een eerste jaar concentreren we ons op verschillende soorten teken- en schrijfmaterialen, verf en dragers voor het manuele luik en introduceren we Adobe Illustrator en Adobe Photoshop in het digitale gedeelte. Het jaar erop is er een inleiding manuele druktechnieken, collage en boekbinden, terwijl we digitaal kennis maken met Adobe InDesign en meer specifieke digitale applicaties.

WAT IS HET TE VERWACHTEN LEERRESULTAAT?
Wie zijn materialen kent en ze op het juiste moment op de juiste manier toepast is in staat heel veel ontwerpproblemen op te lossen en met kennis van zaken aan te passen. Je leert linken leggen tussen analoge en digitale werkmethodes en verplaatst je vlot van het ene denken naar het andere. Je verworven inzicht verbetert je werkefficiëntie.

ELI INTENSIVE manual & digital tools

” APPRENDRE A CREER ET CREER POUR APPRENDRE. “

– Baptiste G. –

ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools

Overweeg je meerdere modules, maar weet je niet goed welke combinatie voor jou het beste is? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.