Manuele & digitale tools

academiejaar 2023 – 2024

VOOR WIE IS DEZE MODULE BEDOELD?
Ben je op zoek naar aanvullende kennis over materialen en manuele technieken alsook over de basis software mogelijkheden om je ontwerpen het juiste effect te geven? Dan kan het volgen van deze module een mogelijke oplossing zijn. Let op: deze module wordt alternerend gegeven met de module “Tekstkunst” en wordt dus niet aangeboden voor het jaar 2022-2023, wel voor het jaar 2023-2024. Inschrijven mogelijk vanaf voorjaar 2023.

WAT KAN JE LEREN?
Er is een grotere connectie tussen manuele en digitale technieken dan men op het eerste gezicht zou denken. Om dit inzicht te verwerven delen we de dag op in 2 delen: een halve dag digitaal werk wordt afgewisseld met een halve dag manueel werk. We concentreren ons op verschillende soorten teken- en schrijfmaterialen, verf en dragers voor het manuele luik en introduceren we Adobe Illustrator in het digitale gedeelte. 

WAT IS HET TE VERWACHTEN LEERRESULTAAT?
Wie zijn materialen kent en ze op het juiste moment op de juiste manier toepast, is in staat heel veel ontwerpproblemen op te lossen en met kennis van zaken aan te passen. Je leert linken leggen tussen analoge en digitale werkmethodes en verplaatst je vlot van het ene denken naar het andere. Je verworven inzicht verbetert je werkefficiëntie.

ELI INTENSIVE manual & digital tools

” APPRENDRE A CREER ET CREER POUR APPRENDRE. “

– Baptiste G. –

ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools
ELI INTENSIVE manual & digital tools

Overweeg je meerdere modules, maar weet je niet goed welke combinatie voor jou het beste is? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.