Commercieel letterontwerp

VOOR WIE IS DEZE MODULE BEDOELD?
Wanneer je meer wil weten over logo ontwerp en alfabet ontwikkeling voor concrete doeleinden zoals packaging of huisstijlen, ben je in deze module aan het juiste adres. Een basis schrijven en manueel en digitaal lettertekenen is wel vereist.

WAT KAN JE LEREN? 
Het ontwikkelen van een logo of een alfabet houdt vandaag niets meer in. Iedereen kan het, iedereen doet het. Of zo lijkt het toch. Nog nooit zagen we zoveel gestandaardiseerde ontwerpen. Een logo(type) is voor elk bedrijf een krachtig uithangbord. Om het ontwerpproces tot een goed einde te brengen is het belangrijk een volledig pakket vaardigheden te ontwikkelen. In deze module gaan we dan ook dieper in op het belang van brainstorming en schetsen, research, lettervormgeving en oog voor detail. We besteden evenveel aandacht aan het leren luisteren naar en analyseren van een briefing, het leren budgetteren en overleggen met de klant. Dit is het moment waar een vlotte samenwerking tussen opdrachtgever en ontwerper een cruciale rol speelt.

WAT IS HET TE VERWACHTEN LEERRESULTAAT?
Na het volgen van deze module ben je in staat van elk vlak standaardontwerp een juweeltje te maken. Je krijgt oog voor detail, leert het belang van manuele en digitale precisie inzien en begrijpt dat een minimale verandering aan een letter zorgt voor een maximaal veranderde expressie. Deze vaardigheid laat je toe flexibel om te gaan met letterjobs zodat klanten uit een gevarieerder en gerichter aanbod kunnen kiezen.

WAT IS HET VOORDEEL ALS JE MEER DAN 1 MODULE VOLGT?
Niet alleen zal je meer kennis en ervaring opdoen, maar er is ook een financieel voordeel (tarief 2022-2023):
Volg je 2 modules, betaal je 3600,00 euro (1800,00 euro per module).
Volg je 3 modules, betaal je 5250,00 euro (1750,00 euro per module). 

ELI INTENSIVE commercial letter design
ELI INTENSIVE commercial letter design

” IN ELI YOU CAN FOCUS ON A CAREER AS A LETTERING DESIGNER IN A DYNAMIC WORLD. “

– Stéphanie B. –

ELI INTENSIVE commercial letter design
ELI INTENSIVE commercial letter design
ELI INTENSIVE commercial letter design
ELI INTENSIVE commercial letter design

Overweeg je meerdere modules, maar weet je niet goed welke combinatie voor jou het beste is? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.