ELI EXPLORE

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?
ELI explore is een heel persoonlijk traject waar je je van de eerste tot de laatste dag kan toeleggen op de door jouw gekozen onderwerpen. Persoonlijke coaching staat centraal waardoor er ruimte is om heel snel te groeien. 

WAT KAN JE LEREN?
Dit is jouw moment. Alles kan. Leg de lat maar hoog. Out-of-the-box denken zit in onze genen en we helpen je graag je droom te verwezenlijken. Wil je meer weten over een specifiek schrift, een bepaalde techniek of het belang van visuele taal beter inzien, dan kan ELI explore een antwoord bieden. Misschien gaan je vragen eerder over het zakelijke aspect van het freelance leven. Ook dat kan besproken worden. Om het helemaal af te maken kan je deze opleiding vrijblijvend afsluiten met een ELI boost. Zo haal je het maximum uit een intense leerperiode.

WAT IS HET TE VERWACHTEN LEERRESULTAAT?
Soms mis je net dat ene stukje kennis of vaardigheid om de volgende stap in je carrière te kunnen zetten. De flexibiliteit van ELI explore laat ons toe die leegte onderbouwd te vullen. We delen met plezier onze professionele expertise. Door 100% in te zetten op jouw vraag kan je na 9 weken gericht verder in je werk of persoonlijke artistieke zoektocht.

Heb je graag wat ondersteuning bij het samenstellen van je verlanglijst? Samen maken we van je droom een realiteit.